Szolgáltatások

Baden Powell Villa szolgáltatásai

A BiPi Villa a római parton található 500nm-es L alakú épület, 2000nm-es kerttel, saját parkolóval. A földszinten 100+50+15nm-es termeink vannak, az emeleten 7 szobában 2-3 ágyas szálláshelyek. Az épület 2014 nyarán került felújításra (Gépészet, internet, festés, bútorzat)

Mire alkalmas a Villa?


Akár 1-1 órára is kitudjátok bérelni a termeket. Van szabad órád? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Gyere és nézd meg a helyszínt. 

A házhoz tartozó felszerelés:

  • projektor
  • konferencia székek
  • sörpad szettek
  • flipchart táblák


Esküvő

A BiPi Villa alkalmas esküvők és lakodalmak tartására, elhelyezkedéséből adódóan népszerű helyszín az ifjú párok körében, hisz ár érték arányban a Római-part egyik legszínvonalasabb és legkedvezőbb esküvő helyszíne.

Amennyiben csak a belső tereket szeretnétek használni, úgy max. 100 fős esküvőt tudtok tartani, a kertet bevonva azonban jóval több embert is el lehet helyezni a területen, kültéri partisátrak segítségével.

A kert gyönyörű, platános - ősfás park, amely, árnyékos, így stílusosan be tudjátok rendezni. 

A saját parkolóba 10-12 autó tud kényelmesen beállni, de a környező utcákban díjmentes a parkolás.

Érkezz hajóval az esküvőre!
5 perc sétányira van a hajóállomás, így aki akar, hajóval is tud érkezni a lakodalomba.      

Nézd meg fotóinkat és ha beindult a fantáziád egyeztess időpontot velünk, egy személyes bejárásra.

Tréning helyszín

Keresed azt a helyet ahol, 70-100 fős indoor vagy akár outdoor trénigjeidet is meg tudod tartani? Termeinkben meg tudod rendezni az indoor és a kertben az outdoor programjaitokat. A kert: nagy, tagolt, árnyékos és sík. 

Kötetlenebb outdoor programokra vágysz az indoor foglalkozások után? A Dunán lehet kenuzni, közelben van a Római strand, és a Római kalandpark


Céges találkozók

Szükséged lenne egy helyre, ami kint van a városból, de ha kell 15 perc alatt ismét a belvárosban vagy? El akarsz egy picit vonulni, hogy át tudjátok gondolni a a cégetek jövőjét? Vagy csak simán egy bulis grillpartit szeretnél, ahová kenuval érkeztek Szentendréről? 
Szeretnéd a kollégákat kiszakítani a megszokott környezetükből? Ajánljuk számotokra BiPi Villát, ahol meg tudjátok tartani a megbeszéléseiteket. 


Szálláshely

36 főnek tudunk kényelmes, szálláshelyet biztosítani 2-8 ágyas szobákban. Ottalvós megbeszélést, nagy meetinget akarsz tartani, de nem akarsz sokat utazni, mégis kiszakadnál a belvárosi forgatagból? Várunk, gyere! 

Szobák:    Északi szárny

Szimpla ágyak száma Emeletes ágyak száma
     

1. 101-es szoba

(8 személy)

 

4 4

2. 103-as szoba

(2+1 személy)

 

3 0

3. 123-as szoba

(4 személy)

 

1 2

4. 124-es szoba

(6 személy)

 

4 2
     

Déli szárny

   
     

1. 105-ös szoba

(6 személy)

 

1 2

2. 106-os szoba

(5 személy)

 

1 2

3. 107-es szoba

(5 személy)

1 2
     

Férőhelyek száma: 36+1 ágy

   

Nagycsaládos ünneplés

Igazi nagy családoknál sokszor okoz fejtörést, hol lehetne összehívni a családot úgy, hogy mindannyian elférjünk, mégis megmaradjon a találkozás meghittsége, “családiassága”?
Erre a BiPi Villa alkalmas. A villa és a hozzá tartozó kert lehetőséget ad a  nagyobb családi együttlétek megrendezésére.
Tudtok saját kezűleg is  főzni, de ajánljuk, hogy egy családi együttlét mindenkinek az ünnepről szóljon, kérj ajánlatot catering szolgáltatásunkra.
Egy személyes bejárás alkalmával tudunk egyeztetni a részletekről.

A BiPi Villa a Cserkészszövetség képzőközpontja, de a Villába mindenféle eseményt befogadunk, ami nem ellentétes a cserkész értékrenddel.
Minden nálunk rendezett eseménnyel támogatod a Cserkészszövetség munkáját, és a ház fenntartását. A BiPi Villa egyes eseményeihez az eszközöket és programokat a Play Scout szolgáltatja.